Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪»

IMANISHI Arato #220

IMANISHI Arato #220


Hinta
45,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
IMA-220
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Imanishin Arato joka tunnetaan myös nimellä "Pink Brick" on laadukas karkea kivi. Arato poistaa metallia hämmästyttävän nopeasti. Ehkä jopa yksi nopeimmista 220 kivistä. Kivi toimii kuten useimmat karkeat kivet, eli kivestä irtoa materiaalia teroituksen aikana. Suosittelen tälle kivelle min 20 minuutin uppokastelua, mielellään enemmänkin. Eli kivi lasketaan täysin uppokasteltaviin.

Kivi on pinnaltaan ja yleiseltä koostumukseltaan todella kova ja perus tasoituskivet eivät siihen pure. Oma suositus on  SUEHIRO Tasoituskivi #100  tai ihan karkea hiekkapaperi 40-80.


Karkeus: #220
Pituus:  205 mm
Leveys:  75 mm 
Paksuus: 50 mm 
Painio: n 1600 g

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 20-30min kastelun jälkeen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
1,6 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,9 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 27.7.2022
Yleisarvosana
Hyvin poistaa metallia. Mukavan korkea. Vettä imee kyllä aika reippaasti ja laskee alleenkin.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Ihan ok muotoiluun. Ŕahiseva ja pitkäänkin liotettuna haluaa jatkuvasti vettä lisää päälle toimiakseen parhaiten. Loiskaus vettä ja ehkä 6 leveän vedon jälkeen kaipaa uuden loiskauksen, jotta tuntuma ja teho olisi parhaimmillaan. Ikävä käyttää tämän vuoksi. Tuntuma pehmeähkö (kuten kaikki karkeat kivet). Shaptonin kuromaku 220/320 tälle kova kilpailia, kun karkealle kivelle haetaan kuitenkin tehoa. Ei tämäkään tehoton ole, hyvinkin tehokas. Joillain teräksillä voi olla jopa tehokkaampi kuin Shaptonit ja toisilla taas ei.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: