Tuotteet‪» Hiomakivet‪» ATOMA timantti‪»

ATOMA 140

ATOMA 140‪


Hinta
86.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo8 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti8 kpl heti

Tuotekoodi
A-140
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

ATOMA 140 on sarjan karkein timanttihiomakivi. Tämä ERITTÄIN KARKEA kivi toimii minkä tahansa vesihiomakiven tasoituskivenä ja todella tehokkaana timanttiteroittimena. Todella kestävä ja pitkäikäinen.  

Karkeus:   #140
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   11 mm

Paino
0,544 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,65 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Linus T. vahvistettu ostaja, 25.1.2023
Yleisarvosana
Erittäin tehokas isojen chippien korjaamiseen vanhasta keittiöveitsestä, toisesta teräprofiilin muokkaaminen sujui varsin tehokkaasti. Timantti taitaa olla kotikäytössä ikuinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Mainio tasoituskivi!
Timo K. vahvistettu ostaja, 11.11.2022
Yleisarvosana
Toimi hyvin alkuteroituksessa kun esim taltat oli aikaisemmin terotettu viilalla ja kovasimella. Sai kulmat kohdalleen kun apuna oli veritas mk2.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 8.9.2022
Yleisarvosana
Erinomainen keraamisten vesihiomakivien tasoittamiseen. Korjasin Atomalla yhden veitsen profiilin kuntoon. 320 Shaptonilla veitsen profiloinnin ensimmäistä hiontaa ei olisi voinut tehdä järkevässä ajassa. Atoma näytti kykynsä, siksi arvosana 5/5
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.8.2022
Yleisarvosana
Riittävän pitkä,että oikeasti kivi suoristuu tasoittaessa.Tehoa riittää karkeeseen hiontaan yllinkyllin eikä tunnu kuluvan.
Mikko A. vahvistettu ostaja, 11.8.2022
Yleisarvosana
Olen käyttänyt tuotetta vain kivien oikaisuun jossa se on vielä tehokkaampi kuin olisi uskaltanut toivoa. Tuntuma sellainen että veitsiä en voisi kuvitella tällä teroittavani, mutta varmasti tämä siihenkin pystyy.
Riku P. vahvistettu ostaja, 10.8.2022
Yleisarvosana
Atoma 140 on arvokas mutta mulle hyvä ja tarpeellinen tuote. Se on riittävän iso myös käyttää teroitusohjaimen (Veritas mk2) kanssa. Hioin tällä kaikki taltat uuteen kulmaan (hikinen urakka) ja tasoitin myös hiomakivien pinnat useampaan kertaan urakan aikana, kun alkoivat urautua. Atoma 140 toimii molemmissa käytöissä hyvin, ja tuntikausien urakan jälkeenkään Atomaan ei tullut mitään käytön jälkiä, kuten timantti"kiveen" ei toki pitäisikään. Paksu ja tukeva aluslevy helpottaa käyttöä, ja on tosi laadukkaan oloinen ohuisiin halpis-timanttilevyihin verrattuna.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: