Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Professional Stone‪»

Naniwa Professional Stone 800

Naniwa Professional Stone 800‪


Hinta
63,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
P-308
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Karkeus:  
#800
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,9 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Vesa K. vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja tehohas kivi kaikille kokeilemilleni teräksille. Jättää nätin kiillon ja tuntuu että tällä saavutettu terävyys stropilla höystettynä riittää jo komeasti omiin tarpeisiin
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Ainoa mikä harmittaa, miksen ostanut näitä aikaisemmin… teroituksen oppii nopeasti. Kiven kanssa on helppo saada teroitus alkuun. Vaikuttaa muutaman kerran testin jälkeen oikein laadukkaalta ja hyvältä välineeltä! Teräkulman pitäminen vaatii vielä opettelua. Kannatan ehdottomasti tällaisen hankkimista, jos sitä ei jo kotoa löydy!
Henri M. vahvistettu ostaja, 5.12.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä tuntuma. Yllätyin kuinka nopea kivi tämä oli. Tarpeeksi vaaleasta väristä plussaa
Teemu A. vahvistettu ostaja, 5.11.2022
Yleisarvosana
Ehdoton huippukivi yleisterotukseen. Tehoa ja vastetta löytyy ja tuntuma aivan mieletön. Jos pitäisi valita vain yksi kivi millä veitset terottaa olisi se tämä Naniwan Pro 800.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 8.9.2022
Yleisarvosana
800 Pro on hyvä aloituskivi teroitukseen, kun kyseessä on normaali kulumisesta johtuva tylsyminen. Kivi on tunnokas, se on suht nopea ja jättää yllättävän hyvän jäljen. Olen teroittanut hiiliterästä ja VG-10:ä, molempiin kivi puree hyvin. 800 Pro:n jälkeen pystyy hyppäämää suoraan Morihei:n 4000 kiveen. Kun kerralla teroittaa 4-7 veitseä, alkaa merkata paljonko aikaa menee per veitsi. Siksi Naniwalle arvosanaksi 5/5.
Ivar E. vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti! Splash and go tekee työn helpoksi ja Kiven tuntuma on oikein hyvä
Harri S. vahvistettu ostaja, 30.3.2022
Yleisarvosana
Kova ja nopeahko, ok kovaa kiveä hakiessa. Tehoa riittää, mutta toki jää paljon jälkeen esim. Shapton kuromaku 1000:lle, joka tosin lienee karkeampi kivi oikeasti kuin tämä. Feedback aika selkeä, parempi kuin esim. em. Shaptonilla mielestäni. Jälki hienompaa kuin muiden valmistajien sama karkeus, kuten yleensäkin Naniwan kivillä. Ehkä 1000 luokkaa monella muulla valmistajalla tämä jälki. Jotain naguraa kannattaa kokeilla, se tekee tuntumasta paremman joskus. Slurrya tästä kivestä ei irtoa.
Nimimerkki Hannu L. 15.3.2023
Sain tämän kiven hiljattain. Minulla oli tullut hinku hankkia jokin Naniwa Professional -sarjan kivi. Vaihtoehtoina minulla olivat 400 ja 800. Päädyin lopulta tilaamaan 800. Kivi tuli hyvin nopeasti. Kiitos siitä! Ensi vaikutelma kivestä vastasi täysin sitä, mitä tiesin tästä sarjasta ja tästä kivestä. Kivi osoittautui yllättävänkin sileäksi, hyvän tuntuiseksi. Heti ensimmäisellä testillä huomasin todeksi videolla kuulemani: vähän vettä ja eikun menoksi. Tehokkaalta tuntuu. Olen todella tyytyväinen tähän kiveen. Lämmin suositus!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa hiomakivissä on, ja mitkä omat suosikkini

Hiomakiven valinta ei ole aina helppoa. Valintaan vaikuttavat mieltymykset ja teroitettavat metallit. Annan tässä omia vinkkejä parhaan mahdollisen paketin kasaamiseen. Naniwa Professional sarja laajennettuna Morhein kivillä on hyvä alku.