Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCR 1000

HAIDU HCR 1000‪


Hinta
39,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Tuotekoodi
HCR1000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. Mallikappaleiden pituus oli mittauksissa 220-235mm välillä ja leveys n.65-75mm välillä. 

Karkeus: #1000
Pituus: 220 mm
Leveys: 65 mm
Paksuus: 20 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,82 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Harri S. vahvistettu ostaja, 14.3.2024
Yleisarvosana
Haidut on kaikki tehokkaita ja kovia eikä hinta päätä huimaa. Isommat näistä ovat moniin pidikkeisiin jopa hieman liian pitkiä (suehiron yksitankoiseen mahtuu, mutta sitä ei tällä hetkellä ainakaan tämä kauppa myy). Pysyy se naniwan telineenkin päällä, vaikka toinen reuna oliskin vähän pidikkeen reunan päällä.
Markku V. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Erittäin positiivinen kokemus.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: