Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCZ 1000

HAIDU HCZ 1000‪


Hinta
16,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo6 kpl heti
Netistä toimitettavissa6 kpl heti

Tuotekoodi
HCZ1000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #1000
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.2.2024
Yleisarvosana
On vielä kokeolematta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.1.2024
Aaltomaisiin leipäveitsiin sopiva. Saattaa vaatia pientä trimmausta. Puukot teroitan täysimittaisella kivellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2023
Kova ja toimiva kun teräs on oikea ja kivelle sopiva.
Reijo M. vahvistettu ostaja, 9.12.2023
Yleisarvosana
Erinomainen pikkukivi pienille veitsille ja uritetuille veitsille. Muutama Fiskarssi teroitettu. Viistin yhden terävän reunan pienelle tomaattiveitsen uralle sopivaksi. Oikein hyvä noihin ja varmasti kovemmillekin teräksille. Tarkoitus on tällä teroittaa vielä kaiverruspuukko.
Leo B. vahvistettu ostaja, 10.7.2023
Yleisarvosana
Näppärän kokoinen, viimeistelin lähinnä kassarat tällä ja pari puukkoa, filettejä ja linkkareita teroittelin. Hiljainen ja miellyttävä. Kassaran mutkat on hyvä vetää tällä teräväksi yms muodot. Induktio/kaksoiskarkaistu kassara/vesurikin meni ihan ok:sti vähän hidasta oli timantin jälkien peittely, kun teräs oli niin kovaa. Taisin yhden keittiöveitsenkin teroittaa melkein yksinomaan tällä. Tosin nämä kaikki oli suht. teräviä, en lähtisi tällä kivellä mitään aivan tylppiä työkaluja hiomaan, mutta aivan parhaat kivet viimeistelyyn!
Ville N. vahvistettu ostaja, 29.3.2023
Yleisarvosana
Pienikokoinen kivi, mutta kunnollisen alustan kanssa toimii hyvin.Sanoisin kohtuu vähän kokemuksen perusteella, että aivan tehokkaita kiviä. Kaareva reuna ehdoton plussa, niin pystyy avausveitsetkin teroittamaan hyvin, mitä on itselläkin hirvi ja kalahommissa käytössä. Toimii myös leipäveitsen teroituksessa. Tällä 1000 kivellä saa jo oikein hyvän terän 250 ja 600 kivien jälkeen avausveitsiin.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Minulla ollut jo pidemmän aikaa käytössä tämän kiven täysikokoinen kivi. Näissä pienissä kivissä etuna tuo pyöristetty toinen reuna joita tullut käytettyä myöskin pidemmän aikaa. 250, 600 HCZ sarjaa otin alunperin ja lisäksi 250 ja 1k kivet HCR sarjaa. Nyt taitaa olla jo kaikki pikkukivet työkalupakissa käytännöllisyyden takia. Taskuveitsien ja pienten metsästyspuukkojen teroituksessa aivan ykkösvalinta, toimii myös isompien veitsien kanssa ja ei välttämättä tarvitse tasata jokaisella kerralla. Samassa paketissa tuli myös Haidun harmaat kivet mutta en ole vielä kerinnyt kunnolla niitä käyttää joten arvostelen ne myöhemmin.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Todella kova kivi. Ei vaadi liottamista mutta osa karkeuksista käyttäytyy selvästi mukavammin kun liottaa hetken. Alumiinioksidi kestää pidempääkin veden alla pitämistä tietysti. Pikkukivi on pieni, mutta koverille veitsiprofiileille tuo kaareva pinta on ehdoton. Kaarevia terotuskiviä on todella vaikea löytää. Kivi on todella kova, voi kerätä hieman metallia pintaan, muttei lasitu kovin nopeasti jos on vettä huuhtelemassa metalleja pois. Jos vettä on niukasti, lasittuu kyllä. Todella nopeisiin kiviin tottuneena Haidut tuntuu jopa hieman hitaalta kiveltä. Hinta on varsin edullinen, joten ostin Haiduja sarjan harvemmin tarvittuun koveran terän teroitteluun. Hintaahan näillä on varsin vähän!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: