Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCR 250

HAIDU HCR 250


Hinta
30,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo4 kpl heti
Netistä toimitettavissa4 kpl heti

Tuotekoodi
HCR250
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kiven koko vaihtelee, eli annettu koko on viitteellinen. Mallikappaleiden pituus oli mittauksissa 220-235mm välillä ja leveys n.65-75mm välillä. 

Karkeus: #250
Pituus: 220 mm
Leveys: 65 mm
Paksuus: 20 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,82 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Markku V. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Tämän kiven osalta on vielä vaikeaa muodostaa lopullista kokonaiskuvaa. Erittäin kova, vaikuttaa tehottomalta, vaatii voimaa, jonka vuoksi raskas käyttää. Vaatii timanttiliipan pinnan aukaisuun ja suoristamiseen.
Harri S. vahvistettu ostaja, 30.3.2022
Yleisarvosana
Kova ja ei erityisen nopean tuntuinen tähän karkeuteen. Pintakerros voi olla tosi paksu eli monta kierrosta timanttia tms, että saa kunnon tuntuman. Jotain muuta osuu mun käteen valikoimista kuin tämä, jos en tarvitse erittäin kovaa kiveä jostain syystä. Työkaluillekin suosin jotain muuta pääsääntönä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä kannattaa huomioida hiomakiveä valitessa

Törmään jatkuvasti kommentteihin, joissa ihmiset kertovat ongelmista veitsen teroittamisessa. Tietyn veitsen saaminen teräväksi voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Ongelman syyksi paljastuu usein täysin väärin valitut hiomakivet.