Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Glass‪»

SHAPTON Glass Stone HR 3000

SHAPTON Glass Stone HR 3000‪


Hinta
56,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
50402
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #3000
Pituus:   210 mm
Leveys:   70 mm
Paksuus:   11 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,38 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,5 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Mika o. vahvistettu ostaja, 5.2.2023
Yleisarvosana
Tonniselle kaveri, toimii splash&go niinkuin pitää. Hiiliteräksille jatkan HC 6000. Pidän tämän 'siisteydestä' verrattuna Morihein 4000:een, joka sotkee omassa käytössä mielestäni, siinä on kyllä pehmeämpi tuntuma, mutta tämä on nopea käyttää ja tonnisen jälkeen muutama pyyhkäisy jo auttaa..fiilistelyyn on parempiakin tuotteita mutta toimiva tämä on.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Nämä glass stonet ovat todella laadukkaita. Ehdottomasti suosikkeja.

Harri S. vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Tuntuma aika keskinkertainen. Tehoa ihan kohtuullisesti. Ei nouse suosikkeihini, joissa on edelleen esim. ken-syou 3k tai suehiron 4k tai lioteltavista ehkä suehiro 3k. Tämän puhdistukseen Sabitoru rust eraser on aivan huippu, kunhan et käytä pitkään vain sitä jolloin pintaan kertyvä kumi haittaa käyttöä. Sääli ettei tämä kauppa myy niitä. Se on kuin pyyhekumilla pyyhkisi puhtaaksi. Etenkin kovien kivien pinnan putsaukseen ne on huikeita! Tosi pehmeillä teräksillä pintaan kertyy materiaalia joka laskee tehoa selvästi jo lyhyessä teroituksessa. Normaalikovilla veitsillä samaa pulmaa ei ollut. Ei nouse suosikkeiheni, jollen sitten halua pikaista splash&go kiveä, jolloin otan tämän. Tämähän ei ime vettä yhtään, ei vaadi tasoittelua ja on nopea pyyhkiä em. "pyyhekumilla" puhtaaksi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: