Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Professional Stone‪» Naniwa Professional Stone 3000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hannu H. 19.11.2022
Yleisarvosana
Tämä kivi on ehdoton lemppari naniwa pro setistä. Puree hyvin ja tuntuma on erittäin mielyttävä
Anonyymi 15.11.2022
Yleisarvosana
Naniwa 3000...as a beginner I initially behaved "manly" with this stone, I was wrong and it penalized me. I came back, I touched with finesse and the result and satisfaction were just right.
Anonyymi 8.11.2022
Yleisarvosana
Teemu A. 5.11.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä viimeistelykivi Naniwalta. Tuntuma erinomainen. Parhaita 3000 karkeuden kiviä ellei jopa paras. Hinta on aika kova, mutta on joka euron arvoinen.
Anonyymi 26.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 26.9.2022
Yleisarvosana
Ivar E. 7.9.2022
Yleisarvosana
Aivan loistava Splah&Go kivi. Lopputulos on nätti ja palaute on hyvä.
Harri S. 30.3.2022
Yleisarvosana
Ei herätä erityisiä tuntemuksia ja jää helposti syrjään, kun nopeammat tai samettisen tuntuiset on mun juttu.Todellinen splash&go jossa on tehoa ihan kohtalaisesti. Tuntumaakin on, vaikkei mun makuun kärjessä.Naniwat on monesti hienompi kuin ilmoitettu karkeus (keskimääräisellä eri valmistajien asteikoilla). Monesti hyppään 1k jälkeen tämän karkeuden yli tai valitsen jotain muuta, kuten Suehiro 3k Ouka (joka on tätä hitaampi selvästi) tai Morihei 4k tai Suehiro Rika 5k. Karkeudessa 3-5k sarjassa on vaikea mennä vipuun Morihein tai Rikan kanssa, riippuen malttaako liottaa vai ei. Tämä samassa sarjassa mutta väittäisin että on jäljessä jonkun verran. Osa tykkää näistä eikä Naniwan pro sarjassa huonoja kiviä ole. Eivät mielestäni hinta/laatu-suhteessa parhaita, kun Naniwat on hieman hinnakkaita. Joskus kerää pintaan metallia, mutta jos käyttää jotain naguraa edes vähän (vaikka Naniwa 3000), niin ei taatusti kerää metallia enää ja on huuhtelemalla puhdas. Hyvä pari esim. 800 Naniwa pro kanssa, mutta mulle uppoaa erilainen tuntuma.
Nimimerkki Mikael 12.6.2022
Olen käyttänyt tätä kiveä ravintolakeittiössä nyt kaksi vuotta. Kivi soveltuu mainiosti sekä nopeaan ylläpitoteroitukseen että vaativampaan huoltoon. Koska kivi on splash n' go, se sopii hektiseen ammattiympäristöön paremmin kuin hyvin. Olen saanut omat VG10 ja Aogami Super Steel -teräksistä valmistetut veitseni pysymään ennennäkemättömän hyvässä kunnossa. Nykyään työkaverini ovat olleet niin vaikuttuneita lopputuloksesta, että nykyään saan teroittaa keittiömestarin ja muiden kollegojen veitset samalla. En keksi pahaa sanottavaa, Naniwa Pro 3000 on loistava ja pitkäikäinen tuote. Plussaa ansiokkaasta asiakaspalvelusta!