Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪»
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Chocera Pro

Naniwa Professional -sarja on muutanut nimenä Naniwa Chocera Pro .  Kivi on aivan sama kuin aikaisemmassa  Professional sarjassa, vain nimi ja paketointi on mennyt uusiksi.

Professional Stone -hiomakivessä on Naniwan kehittämä magnesiumpohjainen sidosaine, jonka avulla kiviin saadaan mahtumaan enemmän hiomapartikkeleita kuin aikaisemmissa sarjoissa. Näin syntyvät markkinoiden ehdottomaan kärkikaartiin kuuluvat kivet. 

Kiven kovuus tuo mukanaan pitkäikäisyyden. Professional-sarja sopiikin parhaiten ammattikäyttöön sekä kotikokeille, joilla ei ole liialti aikaa työkalujensa teroittamiseen. Perinteisiin vesikiviin verrattuna Naniwan Professional -hiomakivet eivät ime erityisen paljon vettä. Kivi on käyttövalmis suoraan laatikosta otettuna, kunhan sen kastelee kevyesti ennen aloittamista. 

Olemme tuoneet tarjolle laajan skaalan Professional -sarjasta, 400 gritin kivestä 5000 gritin kiveen. Valikoimasta löytyvät myös kivet, jotka monien mielestä ovat parhaat kautta aikojen: Naniwa Professional 800 ja 3000. Jos olet hakemassa vain kahta markkinoiden huippukiveä, sinun ei tarvitse etsiä tämän kauempaa. 

Naniwa Professional -sarjan parhaat ominaisuudet ovat:
  • Kivet toimivat tasaisen varmasti eri metallien kanssa
  • Käyttöönoton nopeus – uppokastelua ei tarvita 
  • Juuri sopiva kovuuden, tehokkuuden ja käyttömukavuuden yhdistelmä
Naniwan Professional-sarjan kivet saattavat olla ainoat kivet, jotka sinun tarvitsee hankkia. Kivet toimitetaan tehtaan suljetussa paketissa, ja niitä on käsitelty huolellisesti ja varovasti läpi koko toimitusketjun. Tavoitteenamme on saada kivi käyttöösi juuri siinä kunnossa, jossa se oli tehtaalta lähtiessä.

"Viimeiset vuodet ammatti teroittajana toimiessani, olen huomannut säännöllisesti ottavani käteen juuri Professional sarjan kiven. Siinä vain on sitä jotain, tiedät taatusti miten veitsi käyttäytyy tämän kiven kanssa. Ehdottomasti paras hiomakivi minkä tiedän toimivan tasavarmasti kaikkien metallien kanssa"