Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Chocera Pro‪»

Naniwa Chocera Pro 3000

Naniwa Chocera Pro 3000


Hinta
99,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
P-330

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Muovinen säilytyslaatikko hiomakivelle
+5,00 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Karkeus:  
#3000
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,89 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.5.2024
Yleisarvosana
Vaikuttaa hyvältä kiveltä, aikaisempaa kokemusta kivistä ei kyllä olr
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.12.2023
Yleisarvosana
Teroituksen jälkeen ylikypsästä tomaatistakin sai ihan ohuita siivuja
Jari H. vahvistettu ostaja, 7.12.2023
Yleisarvosana
Tämä tuntui tarvitsevan vettä eniten näistä varsinaisista hiomakivistä. Modostaa jo liejun kiven päälle. Tekee siistin jäljen. Niin siistin, että taltta tämän ja stropin jälkeen leikkaa käsivarren karvoitusta. Voi olla, että taltta hyötyy vielä hienommasta kivestä, mutta se on kokeilussa seiraavassa vaiheessa.
Hannu H. vahvistettu ostaja, 19.11.2022
Yleisarvosana
Tämä kivi on ehdoton lemppari naniwa pro setistä. Puree hyvin ja tuntuma on erittäin mielyttävä
Teemu A. vahvistettu ostaja, 5.11.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä viimeistelykivi Naniwalta. Tuntuma erinomainen. Parhaita 3000 karkeuden kiviä ellei jopa paras. Hinta on aika kova, mutta on joka euron arvoinen.
Ivar E. vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Aivan loistava Splah&Go kivi. Lopputulos on nätti ja palaute on hyvä.
Harri S. vahvistettu ostaja, 30.3.2022
Yleisarvosana
Ei herätä erityisiä tuntemuksia ja jää helposti syrjään, kun nopeammat tai samettisen tuntuiset on mun juttu.Todellinen splash&go jossa on tehoa ihan kohtalaisesti. Tuntumaakin on, vaikkei mun makuun kärjessä.Naniwat on monesti hienompi kuin ilmoitettu karkeus (keskimääräisellä eri valmistajien asteikoilla). Monesti hyppään 1k jälkeen tämän karkeuden yli tai valitsen jotain muuta, kuten Suehiro 3k Ouka (joka on tätä hitaampi selvästi) tai Morihei 4k tai Suehiro Rika 5k. Karkeudessa 3-5k sarjassa on vaikea mennä vipuun Morihein tai Rikan kanssa, riippuen malttaako liottaa vai ei. Tämä samassa sarjassa mutta väittäisin että on jäljessä jonkun verran. Osa tykkää näistä eikä Naniwan pro sarjassa huonoja kiviä ole. Eivät mielestäni hinta/laatu-suhteessa parhaita, kun Naniwat on hieman hinnakkaita. Joskus kerää pintaan metallia, mutta jos käyttää jotain naguraa edes vähän (vaikka Naniwa 3000), niin ei taatusti kerää metallia enää ja on huuhtelemalla puhdas. Hyvä pari esim. 800 Naniwa pro kanssa, mutta mulle uppoaa erilainen tuntuma.
Nimimerkki Mikael 12.6.2022
Olen käyttänyt tätä kiveä ravintolakeittiössä nyt kaksi vuotta. Kivi soveltuu mainiosti sekä nopeaan ylläpitoteroitukseen että vaativampaan huoltoon. Koska kivi on splash n' go, se sopii hektiseen ammattiympäristöön paremmin kuin hyvin. Olen saanut omat VG10 ja Aogami Super Steel -teräksistä valmistetut veitseni pysymään ennennäkemättömän hyvässä kunnossa. Nykyään työkaverini ovat olleet niin vaikuttuneita lopputuloksesta, että nykyään saan teroittaa keittiömestarin ja muiden kollegojen veitset samalla. En keksi pahaa sanottavaa, Naniwa Pro 3000 on loistava ja pitkäikäinen tuote. Plussaa ansiokkaasta asiakaspalvelusta!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa hiomakivissä on, ja mitkä omat suosikkini

Hiomakiven valinta ei ole aina helppoa. Hiomakivissä on eroja ja ammattilaisilla on suosikkinsa. Valintaan vaikuttavat mieltymykset ja teroitettavat metallit. Annan tässä omia vinkkejä parhaan mahdollisen paketin kasaamiseen. Naniwa Professional sarja laajennettuna Morhein kivil...