Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪» HAIDU HCZ 250‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Harri S. 23.4.2022
Yleisarvosana
Todella kova kivi. Ei vaadi liottamista mutta osa karkeuksista käyttäytyy selvästi mukavammin kun liottaa hetken. Alumiinioksidi kestää pidempääkin veden alla pitämistä tietysti. Pikkukivi on pieni, mutta koverille veitsiprofiileille tuo kaareva pinta on ehdoton. Kaarevia terotuskiviä on todella vaikea löytää. Kivi on todella kova, voi kerätä hieman metallia pintaan, muttei lasitu kovin nopeasti jos on vettä huuhtelemassa metalleja pois. Jos vettä on niukasti, lasittuu kyllä. Todella nopeisiin kiviin tottuneena Haidut tuntuu jopa hieman hitaalta kiveltä. Hinta on varsin edullinen, joten ostin Haiduja sarjan harvemmin tarvittuun koveran terän teroitteluun. Hintaahan näillä on varsin vähän! Työläs avata pintaa kovana kivenä eikä ole tähän karkeuteen kovin nopea. Suosin yleensä jotain muuta, jos ei kaareva pinta ole tarpeen.
Sampo T. 2.4.2022
Hyvä hiomakivi ns. työkalujen teroittamiseen. Eli puukot, taltat, kirveet jne. Toki tällä veitsiäkin teroittaa jos sen asiakseen kokee teroitaa pienellä kivellä, mutta siihen on isompiakin kiviä, myös Haidulta.