Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCZ 250

HAIDU HCZ 250‪


Hinta
14,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
HCZ250
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #250
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Thomas V. vahvistettu ostaja, 10.10.2023
Yleisarvosana
Kokeilin tätä kiveä käyrien terien hiomiseen. Erittäin hyvin pelasi! Sain teroitettua puutarhasakset, jotka ensin olin puhdistanut Sabitoru Medium -pyyhekumilla. Lisäksi Haidulla sain teroitettua ruohonleikkurin terän kaarevat osuudet. Jälkimmäisiä osuuksia ei ollut mahdollista teroittaa metalliviilalla.
Ville N. vahvistettu ostaja, 29.3.2023
Yleisarvosana
Tehokas ja näppärä kivi. Aluksi vierastin pientä kokoa, mutta kunnollisen alustan kanssa toimii hyvin. Kaareva reuna ehdoton plussa, niin pystyy avausveitsetkin teroittamaan hyvin, mitä on itselläkin hirvi ja kalahommissa käytössä.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Todella kova kivi. Ei vaadi liottamista mutta osa karkeuksista käyttäytyy selvästi mukavammin kun liottaa hetken. Alumiinioksidi kestää pidempääkin veden alla pitämistä tietysti. Pikkukivi on pieni, mutta koverille veitsiprofiileille tuo kaareva pinta on ehdoton. Kaarevia terotuskiviä on todella vaikea löytää. Kivi on todella kova, voi kerätä hieman metallia pintaan, muttei lasitu kovin nopeasti jos on vettä huuhtelemassa metalleja pois. Jos vettä on niukasti, lasittuu kyllä. Todella nopeisiin kiviin tottuneena Haidut tuntuu jopa hieman hitaalta kiveltä. Hinta on varsin edullinen, joten ostin Haiduja sarjan harvemmin tarvittuun koveran terän teroitteluun. Hintaahan näillä on varsin vähän! Työläs avata pintaa kovana kivenä eikä ole tähän karkeuteen kovin nopea. Suosin yleensä jotain muuta, jos ei kaareva pinta ole tarpeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.4.2022
Hyvä hiomakivi ns. työkalujen teroittamiseen. Eli puukot, taltat, kirveet jne. Toki tällä veitsiäkin teroittaa jos sen asiakseen kokee teroitaa pienellä kivellä, mutta siihen on isompiakin kiviä, myös Haidulta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: