Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪» MORIHEI 1000‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.11.2022
Yleisarvosana
Jyrki K. 3.11.2022
Yleisarvosana
Toimii, taisin saada Rosellin ensimmäistä kertaa kunnon terään.
Heikki K. 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen ja toimiva kivi jolla veitsen terän lohkeamat oikenivat joutuisasti.
Hannu K. 25.7.2022
Yleisarvosana
Teroitin 2 kappaletta Martiini_n hiiliteräspuukkoja. Aukaisin uuden pinnan kunnolla, koska sitä suositteli Hiomakivi ja muut käyttäjät. Teroitustuntuma ali alkuun erilainen, kuin kovilla keramiikkakivillä. Tuntuma on erittäin hyvä. Martiini:t eivät ole huippukovia, joten teroitus sujui nopeasti. Kala-, sekä vuolupuukon olisi voinut jättää 1000:n teroituksen jälkeen siijen ja stropata. Tuli ostettua 4000 griti:n kivi, pitihän sitä päästä kokeilemaan. Mulla odottaa Ohisi:n Gyuoto teroitusta, kun se on tapeeksi tylsä. Odotan mielenkiinnolla. Suosittelen lämpimästi Morihei:n kiveä, sekä Hiomaki.fi toimintaa.
Harri S. 17.5.2022
Yleisarvosana
Osalle teräksistä tehokkaan tuntuinen, osalle taas tehottoman tuntuinen. Feedback hyvä ja selkeä. Irtoavaa metallia ei silmällä juuri näe, kun kivi on tumma. Todellinen splash&go, pinta märäksi riittää ja vastaavasti kuivuukin nopeasti kun ei ime vettä. Ei tukkeutumispulmia reilussakaan käytössä. Riittävän kova, jotta tuota käyttää mielellään myös esim. talttoja jigillä terottaessa yms. Ei kuitenkaan kivikova (tuntuma pehmeämpi kuin esim. naniwa pro 800) eikä varsinkaan lasimainen. Osalle materiaaleista tehottoman tuntuinen, josta yksi tähti pois (eikä pärjää tuntumassa esim. Suoehiroihin joista pidän todella paljon)
Oskar V. 12.6.2022
Yleisarvosana
Calogero D. 24.5.2022
Yleisarvosana