Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪»

MORIHEI 1000

Morihei 1000


Hinta
68,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
M-1000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #1000
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   25 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,83 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Jari L. vahvistettu ostaja, 29.5.2023
Erittäin hyvä hiontatuntuma, eikä tarvitse paljoa vettä. Alkuun pyyhkäsen pinnan pikaisesti tasoituskivellä. Sen jälkeenxtpimii heti ja tekee kyllä hyvää jälkeä.
Jyrki K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Toimii, taisin saada Rosellin ensimmäistä kertaa kunnon terään.
Heikki K. vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen ja toimiva kivi jolla veitsen terän lohkeamat oikenivat joutuisasti.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 25.7.2022
Yleisarvosana
Teroitin 2 kappaletta Martiini_n hiiliteräspuukkoja. Aukaisin uuden pinnan kunnolla, koska sitä suositteli Hiomakivi ja muut käyttäjät. Teroitustuntuma ali alkuun erilainen, kuin kovilla keramiikkakivillä. Tuntuma on erittäin hyvä. Martiini:t eivät ole huippukovia, joten teroitus sujui nopeasti. Kala-, sekä vuolupuukon olisi voinut jättää 1000:n teroituksen jälkeen siijen ja stropata. Tuli ostettua 4000 griti:n kivi, pitihän sitä päästä kokeilemaan. Mulla odottaa Ohisi:n Gyuoto teroitusta, kun se on tapeeksi tylsä. Odotan mielenkiinnolla. Suosittelen lämpimästi Morihei:n kiveä, sekä Hiomaki.fi toimintaa.
Harri S. vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Osalle teräksistä tehokkaan tuntuinen, osalle taas tehottoman tuntuinen. Feedback hyvä ja selkeä. Irtoavaa metallia ei silmällä juuri näe, kun kivi on tumma. Todellinen splash&go, pinta märäksi riittää ja vastaavasti kuivuukin nopeasti kun ei ime vettä. Ei tukkeutumispulmia reilussakaan käytössä. Riittävän kova, jotta tuota käyttää mielellään myös esim. talttoja jigillä terottaessa yms. Ei kuitenkaan kivikova (tuntuma pehmeämpi kuin esim. naniwa pro 800) eikä varsinkaan lasimainen. Osalle materiaaleista tehottoman tuntuinen, josta yksi tähti pois (eikä pärjää tuntumassa esim. Suoehiroihin joista pidän todella paljon)
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: