HASEGAWA-levy voi epämuodostua, jos se asetetaan liekin lähelle. Älä käytä tai säilytä yli 90 °C:n tai alle -30 °C:n lämpötiloissa. Levy on puhdistettava huolellisesti heti käytön jälkeen. Voit käyttää valkaisuainetta, mutta älä liota valkaisuaineessa pitkiä aikoja. Käytä puhdistukseen esim juuriharjaa.
Paino 2 kg (myyntipakkauksen kanssa 2,5 kg)
Valmistusmaa Japani
Kommentit
Anonyymivahvistettu ostaja, 15.10.2024
Yleisarvosana
☆☆☆☆☆
Tämän laudan koko sopii isompienkin vihannesten käsittelyyn. Jäävuorisalaattikerät, paksoit, kesäkurpitsat, melonit. Pehmeäkuorisina niistä ei ole vaaraa iskeytyvään veitsen osumaan laudan pinnalle mikäli tämä olisi herkkä sellaiselle. Ehkä Asahin sekoitemateriaali olisi tällöin kestävämpi. Mikäli leikkaan leipää Pegasuksen järeällä leipäveitsellä turvallisin valinta lienee puulauta jonka voi hioa hiekkapaperilla (80/120...).
Tämä on kevyt leikkuulauta koostaan huolimatta ja joka myös pysyy paikallaan tiskipöydällä. Liukuestemattoa ei tarvita. Sen sijaan lautaa olisi mukava pitää nostetulla alustalla jotta leikatut palat saisi kaavittua vaikka leveällä puulastalla omiin astioihinsa suoraan leikkuulaudalta. Ylösalaisin käännetty kulhopari sopii tähän tehtävään. Varsinaisessa pilkkomisvaiheessa leikkuuasento ei olisi niin mukava korkeudesta riippuen.