Tuotteet‪» Tuotepaketit‪»

HAIDU HCP 180 + 600

HAIDU HCP 180 + 600‪


Hinta
15.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo5 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti5 kpl heti

Tuotekoodi
HCP180_600
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tämä uusi harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. Kivet eivät myöskään kaipaa paljon vettä, joten ne lasketaan Splash -n-Go kiviin.  

HCP paketti sisältää kaksi pientä käsikiveä, jotka kulkee hyvin mukana. Näiden kivien teho on  niin suuri että se toimii myös kovempiin hiiliteräksiin ja uusiin pulveriteräksiin. 

Karkeus: #180 / #600
Pituus: 104 mm
Leveys: 19 mm
Paksuus: 9 mm
Yhden kiven paino n 38g

Kivien koko vaihtelee +- 1 mm valmistus teknisistä syistä johtuen. 

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0.078 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0.35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki
HAIDU
HAIDU
17 tuotetta