Tuotteet‪» Hiomakivet‪» SUEHIRO hiomakivet‪»

SUEHIRO Ouka 3000

SUEHIRO Ouka 3000‪


Hinta
40,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
O-3000

Voit tilata tuotetta korkeintaan varastossa ja saapumassa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä #3000 karkeuden omaava kivi on toiminut hienosti minun testeissä. Olen huomannut että Ouka on jäänyt hiukan väliinputojaksi tunnetumman isoveljensä Rika 5000 taakse.  En ole tästä kivestä vielä negatiivista keksinyt. Aivan loistava, miellyttävä kivi käyttää. 

Ouka  toimii samalla tavalla kuin Rika, eli veden määrällä pääset säätämään kiven tyyliä. Tarvitsee hyvin toimiakseen vähintään 20 minuutin uppokastelun. mutta olen kyllä käyttänyt lyhyelläkin kastelulla ja lisällyt vettä tarpeen mukaan.

Karkeus: #3000
Pituus: 206 mm
Leveys: 73 mm
Paksuus: 23 mm

Paino
0,63 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,8 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Harri S. vahvistettu ostaja, 12.6.2022
Yleisarvosana
Yksi parhaita tuntumia, sama tyyli kuin Rika 5000 tai Super fine 8000. Aluksi vaisu, mutta pinnan auettua varsin tehokas. Toimii myös vaikeammilla teräksillä kuten VG1, joilla osa kivistä nikottelee ja muuttuu tehottomaksi. Ei tukkeudu. Miinusta osalle varmasti että tämä vaatii kunnon liotuksen että alkaa toimia. Käytön jälkeen pintaan kerääntyy tahmeahko tuntuma, joka voi olla limaisen tuntuinen märkänä. Monta liotusta lämpösessä ja pinnan pyyhksimistä märkänä, niin siitä pääsee eroon. Tuota ei tule tietysi pintaan jota käytetään, vaan reunoihin/alle.
Nimimerkki Lasse H 29.4.2023
Minulla on hiomakivistä paljonkin kokemusta. Sain SO 3000 kiven kaverilta ja testasin sitä. Kuurasin pinnan auki mukana tulleellaikkuharkolla ja muutamassa minuutissa HSS18 tehty terä otii "armottoman" terävyyden. Testasin leikkaus voimaa kenkiin käytettävään 3mm pohjanakaan ja terä leikkasi sitä kuin paperia. Vanha 3000-kiveni sai välittömästi eläkepäätöksen. *****-kivi, suosittelen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: