Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪»

MORIHEI 4000

Morihei 4000


Hinta
80.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
M-4000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #4000
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   25 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,785 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Vesa K. vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Hieno kivi jolla saa nopeasti kiiltävää jälkeä. Aloitteleva saa olla tarkkana ettei veistä palasta pois mutta kokonaisuudessaan on kyllä kaikkien kehujen väärti
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Ainoa mikä harmittaa, miksen ostanut näitä aikaisemmin… teroituksen oppii nopeasti. Kiven kanssa on helppo saada teroitus alkuun. Vaikuttaa muutaman kerran testin jälkeen oikein laadukkaalta ja hyvältä välineeltä! Tällä sai terän viimeisteltyä oikein toimivaksi. Teroituksen jälkeen jäi miettimään, tarviiko enää hienompaa kiveä ollenkaan. Kannatan ehdottomasti tällaisen hankkimista, jos sitä ei jo kotoa löydy!
Heikki K. vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvän kokoinen ja toimiva kivi terän esikiillotukseen.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 25.7.2022
Yleisarvosana
4000 Morihei on paras kiillotuskivi, jota olen käyttänyt. Kivi on mielestäni parempi, kuin Naniwa:n 3000 Pro/Chosera, jota itsekkin olen käyttänyt. Ehdottomasti kivi ansaitsee 5 tähteä. Ostakaa tämä kivi, ette pety. Kiilloitin Musuzu 210 Kirituke:n VG-10, stoppaus ilman tahnoja ja se oli siinä.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Ei vaadi liottamista. Tekee tehtävänsä mutta tuntumaltaan kovahko kivi ja jotenkin persoonaton aluksi. Tuntuma muuttuu samettiseksi kun pinta on kunnolla auki. Tehoa tässä riittää. Pinnan auettua feedback loistava, jos ei jaksa odottaa slurryn syntymistä vähän naguraa ensin, esim. Naniwan 3000 toimii hyvin. Myös timanttilevyllä voi tehdä slurryn, esim. 400 tai 1200 Atoma toimii hyvin. Pelkkä oikaisu timantilla ja hieronta auki aluksi ei riittänyt tuomaan parasta tuntumaa, muutama käyttökerta ja pinnan puhdistelu muutaman kerran timantilla teki tehtävänsä. Yksi parhaita kiviä tässä karkeusluokassa. Valitsi tämän tai Suehiro Rika 5000 (jota pitää liottaa), saa yhden parhaista kivistä. Olen kokeillut todella monta kivisarjaa ja nuo kaksi ovat yli muiden.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: