Tuotteet‪» Hiomakivet‪» MORIHEI hiomakivet‪»

MORIHEI 500

Morihei 500


Hinta
69,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
M-500
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:   #500
Pituus:   210 mm
Leveys:   75 mm
Paksuus:   25 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,83 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.4.2023
Yleisarvosana
Kivi toimii hyvin joskin kulluu keskiosista helposti kuopalle.ehkä ollu liian kosteana kun sotkee kovasti,täytyisi olla lavuaarin päällä.olen joutunut oikaseen kiveä muutaman käyttökerran jälkeen.
Jyrki K. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Toimii, Marttiinin Kiehinen on terässä.
Harri S. vahvistettu ostaja, 12.6.2022
Yleisarvosana
Miellyttävän tuntuinen kivi teroitustuntumaltaan. Vähän kuin karkeampi Morihei 1000:n pikkuveli, sama tyyli molemmissa. Ei tukkeutumistaipumusta, kuten hyvällä kivellä tässä karkeusluokassa ei yleensäkään voi olla. Tehon puolesta tuntuu hieman vaatimattomalta tähän karkeuteen, josta yksi tähti pois.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: