Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 220

SHAPTON Kuromaku 220‪


Hinta
40,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
K0706
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus:  #220  "Moss"
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,61 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,85 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Joni-Pekka K. vahvistettu ostaja, 30.5.2022
Yleisarvosana
Tämä kivi syö kovaakin terästä nopeasti! Käytän tätä lähinnä kylkien ohentamiseen ja profiilin hienosäätöön. Erinomainen työkalu veitsen tekijälle! Myös teroitushommissa suosin näitä Kuromakuja ;)
Harri S. vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Karkeampi kuin Kuromaku 320, mutta tuntumassa aika paljon samaa. Materiaalia irtoilee enemmän kuin 320:sta karkeampana. Erittäin tehokas kivi muotoiluun ja lovien poistoon. Loistava pari 320 karkeuksiselle. Splash&go eikä vaadi liottelua. Toistaiseksi Kuromakun 220+320 on mun lempikivet profiilien muotoiluun yms, koska siihen kaipaa todella tehokasta kiveä. Työkaluja terotellessa yllätyin, kun tuo oli nopeampi moneen asiaan kuin 140 Atoma. Timantti ei ole aina paras tai nopein.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.5.2022
Yleisarvosana
Tekee juuri sen mitä tuolla karkeudella odottaakin,eli poistaa metallia tehokkaasti.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: