Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Shapton hiomakivet‪» Kuromaku‪»

SHAPTON Kuromaku 8000

SHAPTON Kuromaku 8000‪


Hinta
75,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
K0710
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #8000 "Melon"
Pituus: 210 mm
Leveys: 70 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,53 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,85 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Kiillottaa terän kuin terän.

Harri S. vahvistettu ostaja, 30.3.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja kova kivi, joka ei . Nopeahko, osin koska Shaptonit on eri asteikolla. Moni muu on ehkä 5-6k tähän verrattuna. Splash&go ilman muuta. Hyvä täydennys mun sarjaan josta tämä karkeus puuttui. Sarjaa tehdessä ostaisin Suehiro Rikan (5000) ennemmin, koska tykkään sen vasteesta. Tekniikkavirheitä ollessa ehkä tämä ennemmin kovampana kivenä olisi valintani. Tässä karkeustasossa tämä jäänee minulla vähälle käytölle jollei ole ex-tempore tarve saada s&g kiveä. Jos on shaptonia ennekin tämä on luonteva jatkumo. On aika vaikea esim. suhteuttaa eri kivisarjoja keskenään, ainakin aluksi.
Nimimerkki DC 7.10.2022
Mainio kivi puukoille ja keittiöveitsien viimeistelyyn.
Nimimerkki DC 7.10.2022
Mainio kivi puukoille ja keittiöveitsien viimeistelyyn.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

HIOMAKIVI vertaili 8000 kivet

Nyt on vertailtu hiomakivi.fi kaupan 8000 karkeuden omaavat kivet ja laitettua ne järjestykseen. Mikä on paras 8000 hiomakivi sinulle veitsen kiillotuksen ja viimeistelyyn.