Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCJ 180

HAIDU HCJ 180‪


Hinta
13.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
HCJ180
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä uusi harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. Kivet eivät myöskään kaipaa paljon vettä, mutta en kuitenkaan laske niitä täysin Splash -n-Go kiviin.  Kannattaa siis hakea sitä sopivaa vesimäärää omaan käyttöön.

Karkeus: #180
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Nimimerkki Jussi 4.11.2022
Ensimmäisissä testeissä toimi hienosti ja vaikuttaa tehokkaalta kiveltä.Sanoisin että tässä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä kivi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: