Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCJ 180

HAIDU HCJ 180‪


Hinta
15,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo4 kpl heti
Netistä toimitettavissa4 kpl heti

Tuotekoodi
HCJ180
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Tämä harmaa Haidu on ns uudelleen tuotantoon nostettua malli. Harmaa massa on piikarpidia eli SiC. Kivi on kova ja agressiivisempi kuin Haidun vaaleat kivet. Kivet eivät myöskään kaipaa paljon vettä, mutta en kuitenkaan laske niitä täysin Splash -n-Go kiviin.  Kannattaa siis hakea sitä sopivaa vesimäärää omaan käyttöön.

Karkeus: #180
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Ville K. vahvistettu ostaja, 15.12.2023
Yleisarvosana
Hyvin ottava ja riittävän iso kivi teräkulmien tekemiseen tylsyneille puukoille/veitsille. Pyöreä reuna ei haittaa kun kääntämällä saat hiottua aina suoraa reunaa vasten. Edullinen ja tarpeellinen kivi pohjatöihin ennen hienompia kiviä. Olisi pitänyt ostaa heti ensimmäisessä tilauksessa jo tämä kivi. Mielellään ostaisin tämän myös hieman isompana ”pöytäkivenä”.
Harri S. vahvistettu ostaja, 12.11.2023
Yleisarvosana
Perus-karbidi, joka tekee kaiken mitä karbidilta voi odottaa. Kaarevan reunan vuoksi erinomainen sellaisiin terotuksiin, joissa on kaarevaa pintaa (esim. karambit tai muut sisäpuoliset kaarevat terät). Haidujen ja parin muun kaarevan kiven lisäksi markkinoilla ei paljon olekaan tarjontaa tähän erikoiskäyttöön. Kyllä tällä puukkoakin voi muotoilla, jos on esim. koloja poistettavana. Tehon puolesta karbidi on aina hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2023
Yleisarvosana
Yleensä jos on pientä lohkeamaa terässä, aloitan tällä teroituksen. Pienet lohkeamat, chipit kyllä hoituu tälä
Nimimerkki Jussi 4.11.2022
Ensimmäisissä testeissä toimi hienosti ja vaikuttaa tehokkaalta kiveltä.Sanoisin että tässä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä kivi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: