Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCZ 600

HAIDU HCZ 600‪


Hinta
14,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo8 kpl heti
Netistä toimitettavissa8 kpl heti

Tuotekoodi
HCZ600
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #600
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2023
Kova ja toimiva kun teräs on oikea "kivelle" sopiva
Ville N. vahvistettu ostaja, 29.3.2023
Yleisarvosana
Tehokas kivi. Tämä 250 haidun jälkeen, hyvä valinta.Pienikokoinen kivi, mutta kunnollisen alustan kanssa toimii hyvin. Kaareva reuna ehdoton plussa, niin pystyy avausveitsetkin teroittamaan hyvin, mitä on itselläkin hirvi ja kalahommissa käytössä. Toimii myös leipäveitsen teroituksessa.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Todella kova kivi. Ei vaadi liottamista mutta osa karkeuksista käyttäytyy selvästi mukavammin kun liottaa hetken. Alumiinioksidi kestää pidempääkin veden alla pitämistä tietysti. Pikkukivi on pieni, mutta koverille veitsiprofiileille tuo kaareva pinta on ehdoton. Kaarevia terotuskiviä on todella vaikea löytää. Kivi on todella kova, voi kerätä hieman metallia pintaan, muttei lasitu kovin nopeasti jos on vettä huuhtelemassa metalleja pois. Jos vettä on niukasti, lasittuu kyllä. Todella nopeisiin kiviin tottuneena Haidut tuntuu jopa hieman hitaalta kiveltä. Hinta on varsin edullinen, joten ostin Haiduja sarjan harvemmin tarvittuun koveran terän teroitteluun. Hintaahan näillä on varsin vähän!
Nimimerkki @vinylfiddler 9.10.2022
Haidu 600 on ihan unelma! Se käi mulla vesialtaaseen varmaan tunniksi (menin saunaan ja unohdin sen). Pidin kiven pystyssä ja kävin leipäveitsen jokaisen aallon neljä kertaa läpi ja sitten seuraava aalto. Käsi vaan vakaana ja kivi suorassa. Lopuksi vedot pitkittäin kummaltakin puolelta. Nyt on veitsi niin hyvässä kunnossa ettei ole koskaan ollut parempi. Varmastikaan kaikki yksityiskohdat eivät menneet prikuulleen linjaan, mutta ei se tässä leipäveitsessä niin tärkeätä olekaan. Olen tosi tyytyväinen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: