Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCZ 3000

HAIDU HCZ 3000‪


Hinta
16,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espoo6 kpl heti
Netistä toimitettavissa6 kpl heti

Tuotekoodi
HCZ3000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #3000
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Ville N. vahvistettu ostaja, 29.3.2023
Yleisarvosana
Tällä teen viimeistelyn avaus ja leipäveitsiin. 250,600 ja 1000 kivien jälkeen. Tulee todella hyvä terä.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Kaikki pikkukivet työkalupakissa ja nämä ovat aivan ykkösiä jos teroittelet paljon taskuveitsiä tai työkaluja, talttoja jne. 250, 600 pystyy helposti vielä muokkaamaan tarpeentullen terää. 1k pystyt silläkin vielä muokkaamaan ja teroittamaan tai jopa viimeistelemään mutta tämä 3k ja 4k saa työn kuin työn vietyä aivan uudelle tasolle ja asiakas on aivan taatusti tyytyväinen. Pyöreä toinen sivu helpottaa useiden töiden tekemistä. Kaikki Haidun valkoiset kivet ovat äänimaailmaltaan aika hiljaisia mutta on helppo nähdä metallin irtoavan ja samalla nähdä että jotain saa myös aikaiseksi. Harmaat on jo hyllyssä mutta arvostelua saatte niiden osalta odottaa vielä hetken.
Harri S. vahvistettu ostaja, 23.4.2022
Yleisarvosana
Todella kova kivi. Ei vaadi liottamista mutta osa karkeuksista käyttäytyy selvästi mukavammin kun liottaa hetken. Alumiinioksidi kestää pidempääkin veden alla pitämistä tietysti. Pikkukivi on pieni, mutta koverille veitsiprofiileille tuo kaareva pinta on ehdoton. Kaarevia terotuskiviä on todella vaikea löytää. Kivi on todella kova, voi kerätä hieman metallia pintaan, muttei lasitu kovin nopeasti jos on vettä huuhtelemassa metalleja pois. Jos vettä on niukasti, lasittuu kyllä. Todella nopeisiin kiviin tottuneena Haidut tuntuu jopa hieman hitaalta kiveltä. Hinta on varsin edullinen, joten ostin Haiduja sarjan harvemmin tarvittuun koveran terän teroitteluun. Hintaahan näillä on varsin vähän! 3K alkaa olla aika hidas tässä sarjassa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: