Tuotteet‪» Hiomakivet‪» HAIDU Keraamiset hiomakivet‪»

HAIDU HCZ 4000

HAIDU HCZ 4000‪


Hinta
15,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
HCZ4000
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Karkeus: #4000
Pituus: 155 mm
Leveys: 35 mm
Paksuus: 15 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
0,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,35 kg)


Valmistusmaa
Unkari


Kommentit
Leo B. vahvistettu ostaja, 10.7.2023
Yleisarvosana
Aivan paras ostaisin sata kertaa uudestaan. Olen tosi tyytyväinen, näppärän kokoinen ja tulee kiiltävää eikä tunnu niin työläältä liottaa ja kuljetella näitä. Viimeistelin kaikki puukot ja linkkarit ennen stroppausta tuli terävät ja hyvät. Kivi on kova hienojakoinen ja tasainen! Tosi hyvä.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 11.12.2022
Yleisarvosana
Kaikki pikkukivet työkalupakissa ja nämä ovat aivan ykkösiä jos teroittelet paljon taskuveitsiä tai työkaluja, talttoja jne. 250, 600 pystyy helposti vielä muokkaamaan tarpeentullen terää. 1k pystyt silläkin vielä muokkaamaan ja teroittamaan tai jopa viimeistelemään mutta tämä 3k ja 4k saa työn kuin työn vietyä aivan uudelle tasolle ja asiakas on aivan taatusti tyytyväinen. Pyöreä toinen sivu helpottaa useiden töiden tekemistä. Kaikki Haidun valkoiset kivet ovat äänimaailmaltaan aika hiljaisia mutta on helppo nähdä metallin irtoavan ja samalla nähdä että jotain saa myös aikaiseksi. Harmaat on jo hyllyssä mutta arvostelua saatte niiden osalta odottaa vielä hetken.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: