Tuotteet‪» Hiomakivet‪» IMANISHI hiomakivi‪»

IMANISHI WZ 400

IMANISHI WZ 400‪


Hinta
38,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espoo10 kpl heti
Netistä toimitettavissa10 kpl heti

Tuotekoodi
IMA-400
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Todella tehokas, kovapintainen, kookas ja painava kivi. Uppokastele kiveä min 15-20 minuuttia, eli käytännössä niin kauan kunnes kuplien tulo loppuu. 

"Tämä on yksi parhaista 400 kivistä"  - Tuntumaltaan erilainen kuin oma suosikkini Naniwa Pro 400, mutta menee tehoiltaa jopa ohi. Eli jos kiven uppokastelu ei ole sinulle ongelma, suosittelen ehdottomasti tätä veitsen korjauksiin ja kulmien tekoon. 

Karkeus: #400
Pituus: mitattu 205 mm (ilmoitettu 205mm)
Leveys: mitattu 76 mm (ilmoitettu 75mm)
Paksuus: mitattu 36 mm (ilmoitettu 35mm)
Painio: 1158 g

Paino
1,158 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,35 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Lauri R. vahvistettu ostaja, 26.8.2023
Yleisarvosana
Pehmeä uppokasteltava kivi, jonka panen veteen edellisenä päivänä ennen käyttöä. Minulla on melko samaa karkeutta oleva luonnonkivi "Amakusa" Toishi, jota liotetaan vähintään vuorokausi, WZ 400:sella pääsee nautiskelemaan lähes samanlaisesta pehmeästä tuntumasta kuin sillä. Tehoakin WZ:sta löytyy riittävästi, mutta rosteripuukkoa en tällä lähtisi tuon pehmeyden takia terottelemaan. Tekniikan pitää ainakin olla kunnossa, muuten tulee kuoppa. Suosittelen kaikkia kiireettömiä kokeilemaan, kun se louhos josta Amakusia saatiin taitaa olla ehtynyt.
Teemu A. vahvistettu ostaja, 7.9.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä kivi karkeiden kivien päässä! Tunnin uppokastelu tuntu toimivan hyvin, sitä lyhyemmällä kiven pinta kuivahtaa nopeasti. Pehmeä kivi joka kuluu mutta se ei haittaa koska paksuutta reilusti. Tehoa löytyy todella hyvin ja tuntuma kohdallaan. Ehdoton suositus karkeata kiveä hakevalle.
Tony F. vahvistettu ostaja, 8.4.2022
Yleisarvosana
Oikein hyvä kivi. Tuntuu hienommalta kuin mitä on mutta ei paljoa ääntä pidä ja syö terää hyvin. Täydet pisteet!
Harri S. vahvistettu ostaja, 30.3.2022
Yleisarvosana
Poikkeavan hyvä 400 kivi kokeilemistani, ehdoton suosittelu karkeissa kivissä. Miellyttävä tuntuma ja jos ei hae äärimäistä tehoa profiilien muotoiluun (johon Shapton Kuromaku 220+320), niin tämä on erinomainen perusprofiilien luontiin. Vaatii reilun liottamisen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä kannattaa huomioida hiomakiveä valitessa

Törmään jatkuvasti kommentteihin, joissa ihmiset kertovat ongelmista veitsen teroittamisessa. Tietyn veitsen saaminen teräväksi voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Ongelman syyksi paljastuu usein täysin väärin valitut hiomakivet.