Tuotteet‪» Hiomakivet‪» SUEHIRO hiomakivet‪»

SUEHIRO CERAX 1010

SUEHIRO CERAX 1010‪


Hinta
35,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
C-1010
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

CERAX on maailmalla hyvin tunnettu ja arvostettu perinteinen hiomakivi merkki. Tämä #1000 karkeuden omaava kivi on yksi parhaista semi-uppokasteltavista kivistä. Suositellaan vähintään 20 minuutin uppokastelun, mutta itse käytän tätä yleensä 2 minuutin kylvyllä ja lisäilen aina tarvittaessa vettä. Eli käytön voi aloittaa hyvinkin nopeasti.  Tätä kiveä voikin kokeilla useilla eri vesimäärillä ja saadaa hyvinkin erilaisi lopputuloksia.

Karkeus: #1000
Pituus:  205 mm
Leveys:  73 mm
Paksuus:  23 mm

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,15 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Niilo S. vahvistettu ostaja, 15.8.2023
Yleisarvosana
Vaati toimiakseen kunnolla vettä, noin tunnin liotuksen. Muuten pinta kuivana koko ajan, liian rahiseva ja hidas. Riittävällä uppokastelulla taas mukava äänimaailma ja kiitettävä tehokkuus. Koko ajan tuntee mitä kiven pinnassa tapahtuu. Äärimmäisen hyvä kivi jota ei ole hinnallakaan pilattu, mikäli kärsivällisyyttä uppokasteluun vain löytyy.
Joel L. vahvistettu ostaja, 4.7.2023
Yleisarvosana
Täytenä aloittelijana on ainoa vertailupiste on todella halvat kiinalaiset hiomakivet, jotka olivat pieniä, pehmeitä ja tuntui, että pinta on karhea / hiekkamainen luki kivin kyljessä 1000 tai 8000 tms. Suohiron kivi on ollut joka suhteessa parempi ja loppujen lopuksi vain suhteellisen vähän kalliimpi. Cerax on tuntunut myös helpommalta käyttää kuin nuo halppis kivet.
Harri S. vahvistettu ostaja, 12.6.2022
Yleisarvosana
Huikean hyvä kivi, joka ei vaadi kovin pitkää kastelua. Muutama minuutti riittänee. Tuntuma on erinomainen ja tästä löytyy tehoa. Tuntumaltaan ja teholtaan parempi kuin Debado LD-101 #1000. Yksi parhaita kokeilemiani 1000 karkeuden kiviä, pitää kärkeä yhdessä Bester 1200 kanssa ehdottomasti. Suehiron silkkimäistä ja tarraavaa tuntumaa on, mutta ei samaan tapaan pehmeä fiilis kuin Ouka 3k tai Rika 5k.
Tony F. vahvistettu ostaja, 8.4.2022
Yleisarvosana
Todella hyvä kivi! Yksinkertaisesti ei mitään huonoa vaan pelkkää hyvää sanottavaa tästä. Pehmeän ja sileän tuntuinen mutta syö hyvin terää.
Nimimerkki Tony Forsman 3.4.2022
Aivan mahtava kivi. Lyhyesti ja yksinkertaisesti!
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: