Tuotteet‪» Tuotepaketit‪»

Hiomakivi Pack V3

Hiomakivi Pack V3


Hinta
69.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 100 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 100 kpl heti

Tuotekoodi
H1000

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Pinnanmuodostuskivi (Nagura)
+7.90 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Olen jo pidemmän aikaa hakenut parasta mahdollista laadun ja hinnan tasapainoa rakentaessani aloittelijalle tai kotikäyttäjälle sopivaa veitsen teroitin pakettia, jota aloin  sitten kutsumaan nimellä Hiomakivi Pack. Ei ole muuten ollut tämä projekti aivan helppo homma!

Hiomakivissä tehokkuus, käyttömukavuus ja kestävyys yleensä tarkoittavat myös korkeampaa hintaa.  Nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi paketin, jossa halpakiviä usein vaivaava pehmeys ei näy ollenkaan. Poissa pysyy myös epämukavuus, jonka ylikovuus yleensä tuo mukanaan. 

Tämä paketti on jo kolmas versio. Ensimmäisen version suurin puute oli, että kivet olivat liian pieniä, ja paketin kakkosversio korjasi tämän ongelman. Tässä kolmannessa versiossa karkeuden 3 000 kivi on vaihdettu tehokkaampaan. Lisäksi hiomakiven pidike vaihdettiin Naniwan hyväksi havaittuun telineeseen. Nyt pysyy kivi tukevammin paikalla.

Pakettiin kuuluu karkeuden 800 hämmästyttävän tehokas kivi, josta pystyy hyvin hyppäämään paketissa tulevaan karkeuden 3 000 kiveen. Viimeistelykiven käyttömukavuus omassa hintaluokassaan on aivan huippua. Kolmosversioon tuotu uudistettu kivi parantaa myös koko paketin hinta-laatusuhdetta. Paketissa olevilla kivillä pystyy teroittamaan myös kovia hiiliteräsveitsiä. 

Paketin hiomakivet voidaan luokitella niin sanotusti semi-uppokasteltaviin, eli toimiakseen ne vaativat etukäteiskastelua vain 4–5 minuutin ajan. Teroitusta kannattaa kokeilla eri vesimäärillä ja etsiä omaan työskentelytapaan sopiva malli.

Kivien huoltoa varten paketissa tulee tasoituskivi, jolla hiomakiveä voi tasata. Hiomakiven säännöllinen tasaaminen tarkoittaa hiomakivelle pitkää käyttöikää sekä varmistaa, että veitsen teroittaminen onnistuu koko terän matkalta tasalaatuisesti. Lisäksi käyttöä on helpottamassa huippulaadukas hiomakiven pidike sekä veitsen kulmaohjain.

Videossa kerrotaan Hiomakivi Pack V3 versiosta ja annetaan useampikin vinkki aloittelevalle teroittajalle siitä kuin veitsen teroitin toimii. Videolla on mukana #400 kivi joka löytyy Hiomakivi Pack - Iso V3 paketista

Hiomakivi Pack V3. Uudistetun paketin läpikäynti ja Pegasus veitsen teroitus.


PAKETISSA MUKANA:

HIOMAKIVET, kivien pituudet vaihtelevat muutaman millin suuntaansa

Karkeus: #800 (materiaali korundi)
Pituus: 209 mm
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 886 g

Karkeus: #3000 (materiaali korundi)
Pituus: 209 mm 
Leveys: 65 mm
Paksuus: 34 mm
Paino: 768 g

TASOITUSKIVI
Karkeus: #180
Pituus: 170 mm
Leveys: 55 mm
Paksuus: 28 mm
Paino: 430 g

LISÄKSI: kulmaohjuri ja hiomakiven pidike

HUOM!

Tämä hiomakivi on ns semi-uppokasteltava kivi. Toimii parhaiten 5-10min kastelun jälkeen. Älä säilytä kiveä vesialtaassa. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa.

Paino
3,05 kg


Valmistusmaa
Kiina


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.3.2023
Yleisarvosana
Eipä ole ennen terät ollenkaan teräviä suosittelen vahvasti myös katsomaan käyttöopasteet YouTubesta
Jaakko J. vahvistettu ostaja, 7.3.2023
Yleisarvosana
Hyvin toimii ja laadukkaan oloinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2023
Yleisarvosana
Parhaat kaupoista saamistani hiomakivistä, puukot ja taltat ovat nyt kunnon terässä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2023
Yleisarvosana
Hyvä paketti, hinta laatu kohdillaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.2.2023
Yleisarvosana
Hyvät kivet
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Yleisarvosana
Hain netistä korvaavaa "hiomalaitetta" nykyisen rikkoontuneen tilalle. Semmoista pilipalivehjettä mitä marketeista löytyy keittiöveitsien huoltoon. Eksyin tälle sivulle ja katsottuani muutaman ohjevideon, innostuin. Suosittelen tätä settiä kaikille jotka eivät tiedä veitsen teroittamisesta mitään! Pienellä harjoittelulla, huolellisella tekemisellä, ohjevideota apnoimalla.. Saat terävän veitsen. Ei todellakaan onistunut ekalla eikä viidennellä kerralla. Setin mukana tulee klamppi millä terän saa oikeaan kulmaan. Käytössä on kömpelö, mutta kun pääsee hieman jyvälle oikeasta kulmasta, tällä voi tarkistaa hiennonnan asennon omaan kouraan sopivaksi. Nyt huoltanut pelkkiä perus Fiskarsseja ja Marttiineja. Pikkuhiljaa alkaa olla uskallusta hankkia kunnon arvoveitsi.. ;) Suosittelen lämpimästi.
Esko V. vahvistettu ostaja, 29.12.2022
Yleisarvosana
Kiitoksia hyvästä tuotteesta! Vihdoinkin sain veitseni teräviksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.12.2022
Yleisarvosana
Nyt on veitset iskussa, pellistä teräkseen. Sopiva setti tälläselle alottelijalle
tomi n. vahvistettu ostaja, 1.12.2022
Yleisarvosana
Loistavat kivet mitkä oppi nopeasti käyttämään videoita katsellen.
Jukka R. vahvistettu ostaja, 19.11.2022
Yleisarvosana
Hyvältä vaikuttaa ja hyvien videoiden avulla sain hyvää jälkeä heti ensimmäisillä veitsillä. Kiitokset!
Näytä kaikki (24) Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: