Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Professional Stone‪»

Naniwa Professional Stone 400

Naniwa Professional Stone 400‪


Hinta
58,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 10 kpl heti

Tuotekoodi
P-304
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Karkeus:  
#400
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,9 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Heikki M. vahvistettu ostaja, 14.5.2023
Yleisarvosana
Minä olen vaan tämmöinen halonhakkaaja, joka on tähänkin asti pitänyt työkalut terävinä ja Lady Chatterleyn tyytyväisenä, mutta näin helppoa, nopeaa ja tarkkaa ei teroitushommat ole vielä olleet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2023
Yleisarvosana
Tehokas hiomakivi. Tylsien veitsien aloituskivi. Yleensä en tarvitse tätä karkeampaa kiveä, jos terästä ei ole irronnut palasia ja tarvitaan rajumpaa muokkausta. Naniwa Professional-sarja toimii kaikkien materiaalien kanssa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2023
Yleisarvosana
Ei vielä käyttökokemuksia. Nopea toimitus. Kiitos!
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Maineensa veroinen uskoisin, vielä vähän laiseen teroituksia takana tällä kivellä. Mutta olen siihen kyllä tyytyväinen, tulee varmasti olemaan omissa hommissa eniten käytetty kivi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Ainoa mikä harmittaa, miksen ostanut näitä aikaisemmin… teroituksen oppii nopeasti. Kiven kanssa on helppo saada teroitus alkuun. Vaikuttaa muutaman kerran testin jälkeen oikein laadukkaalta ja hyvältä välineeltä! Teräkulman pitäminen vaatii vielä opettelua. Kannatan ehdottomasti tällaisen hankkimista, jos sitä ei jo kotoa löydy!
Harri S. vahvistettu ostaja, 6.10.2022
Yleisarvosana
Mukava ja miellyttävä, tehokkaan ja kovan tuntuinen, mutta tuntumaltaan ok. Ei pärjää tuntumassa WZ400:lle, mutta se on ehkä makukysymys. WZ400 vaatii pitkän liottelun joten nopeampaan tarpeeseen tämä mukava.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.9.2022
Yleisarvosana
Tätä ei mielestäni turhaan kehuta. Verrattuna moniin muihin käyttämiini vesikiviin, tämä on käyttömukavuudeltaan ja teholtaan parhaita. Jos terässä on koloja tai se on pilattu toivottoman tylsäksi, niin Naniwa Pro 400 ratkaisu näihin tapauksiin.
Kaj J. vahvistettu ostaja, 18.9.2022
Yleisarvosana
Muutama kuukausi ostoksesta kulunut ja kokemusta kertynyt kiven käytöstä. Karkeudesta huolimatta hiljainen hiomisääni, tehokas ja miellyttävä käyttää. Käytön jälkeen kannattaa Naguralla putsata ja huolellisesti kuivata ennen kuivaukseen asettamista. Jos kaipaa tehokasta kiveä millä saa tehtyä työn niin tässä on juurikin se kivi mikä kannattaa hankkia.
Mikko I. vahvistettu ostaja, 23.6.2022
Yleisarvosana
Oivallinen hiomakivi. Ei valittamista. Kiitos suosituksesta.
Nimimerkki Vässykkä 16.9.2022
Ei tätä kiveä turhaan kehuta! Tehokas on ja mukava hiontatuntuma. Ei myöskään näytä juurikaan kuluvan kuopalle. Varsinkin hiiliteräksiset puukot, joissa on koloja terässä tai muuten tosi tylstyneitä, saa tällä helposti taas kuosiin. Haittapuolena on vain hieman korkeampi hinta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa hiomakivissä on, ja mitkä omat suosikkini

Hiomakiven valinta ei ole aina helppoa. Valintaan vaikuttavat mieltymykset ja teroitettavat metallit. Annan tässä omia vinkkejä parhaan mahdollisen paketin kasaamiseen. Naniwa Professional sarja laajennettuna Morhein kivillä on hyvä alku.