Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Professional Stone‪»

Naniwa Professional Stone 400

Naniwa Professional Stone 400‪


Hinta
58,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %Espoo0 kpl

Tuotekoodi
P-304

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Karkeus:  
#400
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,9 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Hannu K. vahvistettu ostaja, 19.11.2023
Yleisarvosana
Etsin 400 grit kiveä Hiomakiven valikoimasta ja päädyin Naniwaan. Mulla on jo 800 gritin Nanawa Pro. Katselin Hiomakiven UT videoita. Yhdellä videolla oleva kommentti ratkaisi asian. Tänään teroition Bunkan, joka on pulveriterästä ja Gyuton hiiliterästä. Olen tässä reilun kahden viikon aikana käyttänyt kiveä kolme kertaa. Teroitustuntuma on todella hyvä. Kivi tuntuu hienommalta. kuin 400:nen, mutta tehoa löytyy tosi hyvin. Kivi ei mene tukkoon. Tämä kivi tulee olemaan mulla aloituskivenä, vaikka veitsi ei olisikaan umpitylsä. Kiven valtti on nopeus. Pulveriteräs HRC 64 ei tuottanut mitään ongelmaa. Tänään teroitussetti oli Naniwa 400, 800, Morihei 4000 ja stroppi timanttitahnalla. Jos katselette pehmeitä uppokateltavia kiviä esim 39€. Säästäkää parikymppiä ja ostakaa Naniwa pro. En ole mikään Naniwa fani, mutta käytettyäni kiviä en voi kuin kehua niitä. Arvosana 5/5, suosittelen läpimästi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Tuote oli tehokas. Sai huonompaankin veitseen ilman ongelmia tehtyä uuden terän. Seuraavatkin kivet ovat Naniwan professional sarjaa ehdottomasti.
Jani T. vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Kivi hoitaa hommansa. Eräpuukon sai hyvin takaisin terään. Hyvin irroittaa metallia. Ehdottomasti yksi lempi kivistäni aloitus kiveksi.
Leif H. vahvistettu ostaja, 20.9.2023
Yleisarvosana
Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen kivi. Sopiva "välikivi" karkeiden ja hienompien välille. (Käytetty hiiliteräkselle.)

Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.7.2023
Yleisarvosana
Viikon verran harjoitellut convex terän tekemistä halvoilla ruostumattomilla- ja hiiliteräs puukoilla. Irroitti materiaalia tehokkaasti ja terän profilointi kävi nopeasti. Tosi koitos oli CPM 3V teräksestä (62 HRC) tehty eräveitsi, jonka teroitus sujui lähes yhtä helposti. Voin suositella,erityisesti jos teroitat vähän hankalampia teräksiä.
Heikki M. vahvistettu ostaja, 14.5.2023
Yleisarvosana
Minä olen vaan tämmöinen halonhakkaaja, joka on tähänkin asti pitänyt työkalut terävinä ja Lady Chatterleyn tyytyväisenä, mutta näin helppoa, nopeaa ja tarkkaa ei teroitushommat ole vielä olleet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2023
Yleisarvosana
Tehokas hiomakivi. Tylsien veitsien aloituskivi. Yleensä en tarvitse tätä karkeampaa kiveä, jos terästä ei ole irronnut palasia ja tarvitaan rajumpaa muokkausta. Naniwa Professional-sarja toimii kaikkien materiaalien kanssa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2023
Yleisarvosana
Ei vielä käyttökokemuksia. Nopea toimitus. Kiitos!
Ari-Jukka S. vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Maineensa veroinen uskoisin, vielä vähän laiseen teroituksia takana tällä kivellä. Mutta olen siihen kyllä tyytyväinen, tulee varmasti olemaan omissa hommissa eniten käytetty kivi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.12.2022
Yleisarvosana
Ainoa mikä harmittaa, miksen ostanut näitä aikaisemmin… teroituksen oppii nopeasti. Kiven kanssa on helppo saada teroitus alkuun. Vaikuttaa muutaman kerran testin jälkeen oikein laadukkaalta ja hyvältä välineeltä! Teräkulman pitäminen vaatii vielä opettelua. Kannatan ehdottomasti tällaisen hankkimista, jos sitä ei jo kotoa löydy!
Näytä kaikki (15) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa hiomakivissä on, ja mitkä omat suosikkini

Hiomakiven valinta ei ole aina helppoa. Valintaan vaikuttavat mieltymykset ja teroitettavat metallit. Annan tässä omia vinkkejä parhaan mahdollisen paketin kasaamiseen. Naniwa Professional sarja laajennettuna Morhein kivillä on hyvä alku.