Tuotteet‪» Hiomakivet‪» Naniwa hiomakivet‪» Chocera Pro‪»

Naniwa Chocera Pro 400

Naniwa Chocera Pro 400


Hinta
54,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Espooyli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 10 kpl heti

Tuotekoodi
P-304

Lisäksi
Tarvikkeet
Naniwa Muovinen säilytyslaatikko hiomakivelle
+5,00 €
Tasoituskivet
Naniwa Tasoituskivi #220
+16,00 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Huomaathan että tuotteen nimi on muuttunut Professional Stone  > Chocera Pro. Itse kivi on aivan sama vanha tuttu, vain nimi ja paketointi on muuttunut. 


Karkeus:  
#400
Pituus:  
210 mm
Leveys:
   70 mm
Paksuus:   20 mm

HUOM!

"Splash-and-Go" kivet eivät pidä pitkäaikaisesta säilytyksestä vedessä. Käytä vettä vain niin paljon kuin kivi sitä vaatii. Älä upota kiviä vesialtaaseen. Teroituksen jälkeen pyyhi kivi heti puhtaaksi pyyhkeellä. Näin saat kiven siistin näköiseksi ja saat kuivumisprosessin käyntiin. Aseta kivi kuivumaan sellaiseen asentoon, että se ei kosketa kiinteätä pintaa. Laita kivi makaamaan esim kynän päälle. Anna kiven kuivua hitaasti ja rauhassa, ilman erillistä lisälämmitystä. Älä aseta kiveä suoraan auringon valoon. Äläkä anna kiven jäätyä kosteana. Kuivuminen kestää yli vuorokauden. Säilytä kivi suojassa kolhuilta esim. omassa laatikossa ilman mahdollista alkuperäistä solumuovipehmustetta. Älä laita kiveä kosteana muovipussiin.

Paino
0,9 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,95 kg)


Valmistusmaa
Japani


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2024
Yleisarvosana
Hiiliteräspartaveitseni terä lohkesi. Hioin varovasti tällä 400 grittisellä ennen kuin jatkoin Morihein 1000,4000,9000 ja 12000. Terä on kuin uusi.
Jari H. vahvistettu ostaja, 7.12.2023
Yleisarvosana
Ei tarvitse paljoa vettä, toimii tehokkaasti pienempien kolojenkin poistoon ja terän muotoiluun. Ei riitä (omalla kärsivällisyydellä) pahasti ruhjotun terän korjaamiseen. Minulla oli 16mm taltta, jota on käytetty jäljistä päätellen ruuvimeisselinä ja ehkä niittien irroittajana. Terä oli vääntynyt oikeasta kulmasta ylös. yli puoli tuntia 400 kivellä ei riittänyt kunnolliseen aineen poistoon. Tuon reippaan puolituntisen jälkeen (ja hieman myös 280 tasoituskivellä kokeilun jälkeen), tämä taltta jäi sivuun odottamaan jotain tehokkaampaa. Arvioin, että terästä pitää poistaa vielä m. 1,5 - 2 mm ennenkuin siihen saisi terän koko leveydeltä. Kivi ei ottanut osumaa hiontohjaimesta (Veritas Mk 2) ja tasoitustarve oli kaiken jälkeenkin aika pieni.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 19.11.2023
Yleisarvosana
Etsin 400 grit kiveä Hiomakiven valikoimasta ja päädyin Naniwaan. Mulla on jo 800 gritin Nanawa Pro. Katselin Hiomakiven UT videoita. Yhdellä videolla oleva kommentti ratkaisi asian. Tänään teroition Bunkan, joka on pulveriterästä ja Gyuton hiiliterästä. Olen tässä reilun kahden viikon aikana käyttänyt kiveä kolme kertaa. Teroitustuntuma on todella hyvä. Kivi tuntuu hienommalta. kuin 400:nen, mutta tehoa löytyy tosi hyvin. Kivi ei mene tukkoon. Tämä kivi tulee olemaan mulla aloituskivenä, vaikka veitsi ei olisikaan umpitylsä. Kiven valtti on nopeus. Pulveriteräs HRC 64 ei tuottanut mitään ongelmaa. Tänään teroitussetti oli Naniwa 400, 800, Morihei 4000 ja stroppi timanttitahnalla. Jos katselette pehmeitä uppokateltavia kiviä esim 39€. Säästäkää parikymppiä ja ostakaa Naniwa pro. En ole mikään Naniwa fani, mutta käytettyäni kiviä en voi kuin kehua niitä. Arvosana 5/5, suosittelen läpimästi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Tuote oli tehokas. Sai huonompaankin veitseen ilman ongelmia tehtyä uuden terän. Seuraavatkin kivet ovat Naniwan professional sarjaa ehdottomasti.
Jani T. vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Kivi hoitaa hommansa. Eräpuukon sai hyvin takaisin terään. Hyvin irroittaa metallia. Ehdottomasti yksi lempi kivistäni aloitus kiveksi.
Leif H. vahvistettu ostaja, 20.9.2023
Yleisarvosana
Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen kivi. Sopiva "välikivi" karkeiden ja hienompien välille. (Käytetty hiiliteräkselle.)

Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.7.2023
Yleisarvosana
Viikon verran harjoitellut convex terän tekemistä halvoilla ruostumattomilla- ja hiiliteräs puukoilla. Irroitti materiaalia tehokkaasti ja terän profilointi kävi nopeasti. Tosi koitos oli CPM 3V teräksestä (62 HRC) tehty eräveitsi, jonka teroitus sujui lähes yhtä helposti. Voin suositella,erityisesti jos teroitat vähän hankalampia teräksiä.
Heikki M. vahvistettu ostaja, 14.5.2023
Yleisarvosana
Minä olen vaan tämmöinen halonhakkaaja, joka on tähänkin asti pitänyt työkalut terävinä ja Lady Chatterleyn tyytyväisenä, mutta näin helppoa, nopeaa ja tarkkaa ei teroitushommat ole vielä olleet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2023
Yleisarvosana
Tehokas hiomakivi. Tylsien veitsien aloituskivi. Yleensä en tarvitse tätä karkeampaa kiveä, jos terästä ei ole irronnut palasia ja tarvitaan rajumpaa muokkausta. Naniwa Professional-sarja toimii kaikkien materiaalien kanssa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2023
Yleisarvosana
Ei vielä käyttökokemuksia. Nopea toimitus. Kiitos!
Näytä kaikki (17) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mitä eroa hiomakivissä on, ja mitkä omat suosikkini

Hiomakiven valinta ei ole aina helppoa. Valintaan vaikuttavat mieltymykset ja teroitettavat metallit. Annan tässä omia vinkkejä parhaan mahdollisen paketin kasaamiseen. Naniwa Professional sarja laajennettuna Morhein kivillä on hyvä alku.